Nieuws

Deventer lanceert kavel- en vastgoedsite BusinessInDeventer

logo_gemeente_deventer.png

PERSBERICHT

12 juni 2015

 

Met de site BusinessInDeventer vullen gemeente en Deventer makelaars een belangrijke leemte tussen de informatie op pandniveau via Funda-zakelijk en de algemene informatie op de gemeentesite. De bijzondere website biedt zoekende bedrijven, bedrijfsmakelaars, intermediaire adviseurs en gemeentelijke bedrijfsfunctionarissen de mogelijkheid klanten kwalitatief betere en meer relevante informatie aan te leveren.

Via de website BusinessInDeventer kan op basis van een persoonlijke wensenlijst een op maat gemaakt informatiepakket worden geselecteerd, geprint en opgeslagen. De site met keuzetool is uniek in Nederland en draagt direct bij aan een beter beeld van de vestigingsmogelijkheden in Deventer en aan een betere kans op een succesvolle grond- of vastgoedverkopen.

BusinessInDeventer

Zo kunnen er bijvoorbeeld sneller en beter bidbooks aangeleverd worden aan de Ontwikkelingsmaatschappij Oost NV en intermediaire adviesbureaus en financiële instellingen. Met de zoekfunctie ontstaat beter inzicht in de potentiële vragers en informatie over klantwensen en kan relevante klantinformatie sneller gedeeld worden tussen gemeente en lokale bedrijfsmakelaars. Daardoor kan gerichter een follow-up in het acquisitieproces worden georganiseerd. De site is daarnaast een digitaal platform van en voor Deventer ambassadeurs, voor het delen van nieuws over ontwikkelingen, transacties, subsidies en dergelijke en voor specifieke tools en informatiebronnen als video, radiofragmenten, Layer, QR codes e.d.

Samenwerking

BusinessInDeventer, afgelopen half jaar ontwikkeld door de Deventer bedrijfsmakelaardij en de gemeente in samenwerking met Deventer ontwerpbureau SlotemakerSantema, is gepresenteerd tijdens de zomerborrel van de stichting Bedrijvenparkmanagement Deventer op 11 juni. “BusinessInDeventer is een enorme vooruitgang voor ondernemers die zich oriënteren op vestiging in Deventer. Aan de hand van hun eigen wensenlijstje kan snel en eenvoudig een persoonlijk informatiepakket worden samengesteld. Hopelijk kunnen we daardoor sneller en meer ondernemers winnen voor Deventer. Net zo bijzonder is overigens de samenwerking tussen gemeente en private partijen. Ook dat zegt iets over het ondernemers- en vestigingsklimaat in Deventer”, aldus wethouder Robin Hartogh Heys.”

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met een woordvoerder van de gemeente Deventer, telefoonnummer 14 0570, e-mail: communicatie@deventer.nl.


Terug