Nieuws

Deventer Deelmarkt beantwoordt behoefte in de regio

De Deventer Deelmarkt is dé plek waar bedrijven gebruik van kunnen maken om materiaal, diensten en personeel met elkaar te delen. Een duurzame kostenbesparing die ook nog eens voldoet aan de behoeften in de regio.

 

Maatschappelijk ondernemen op een geheel nieuw niveau. Dat is de Deventer deelmarkt. Ieder bedrijf heeft wel een auto die twee van de vijf werkdagen in de week niet wordt gebruikt. Of een aantal meubelen welke vanwege een verbouwing boventallig zijn. Of u heeft een monteur fulltime in dienst, maar er is maar twee dagen in de week werk voor hem. De deelmarkt is er om dit onbenutte materiaal en deze diensten inzichtelijk te maken, zodat andere bedrijven ervan kunnen profiteren door ze te huren of over te nemen.

 

Hoe werkt de Deventer Deelmarkt?

De uitvoering is simpel en effectief: op de website van de deelmarkt www.deventerdeelmarkt.nl zoek je een item, je neemt contact op met de aanbieder, maakt een afspraak en levert het item af. Het bespaart kosten, want in plaats van investeren in een nieuwe graafmachine, leen je er een. Delen is het nieuwe hebben. De deelmarkt is onderdeel van social community Deventer Scoort en draagt in alle opzichten bij aan een duurzame bedrijfsvoering en sociaal ondernemerschap.

 

Regionale invulling

Vanuit FLOOW2, de nationale en internationale business-to-business deelmarktplaats, wordt het concept verder uitgerold naar deelregio’s. Zo komt de regionale invulling van Deventer op gang wanneer meerdere bedrijven materiaal en diensten met elkaar delen.

 

Is uw interesse gewekt en wilt u ook gebruik maken van de Deventer Deelmarkt? De eerste tien advertenties zijn gratis! Neem contact op met deelmarkt facilitator Thijs Beekman, 06-12411828 of deelmarkt@deventerscoort.nl en ga delen op www.deventerdeelmarkt.nl


Terug