Nieuws

Perbericht: Parkmanagement en Sallcon zorgen voor schone bedrijventerreinen

Parkmanagement en Sallcon zorgen voor schone bedrijventerreinen Ondernemers in Deventer realiseren samen schone bedrijventerreinen. Initiatiefnemer Parkmanagement Deventer gaat hiervoor een samenwerking aan met Sallcon. Vanaf heden zamelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wekelijks zwerfvuil in op alle bedrijventerreinen in Deventer.

Door een toename van zwerfvuil en het ontbreken van een gemeentelijke regeling voor inzameling ontstond de behoefte bij ondernemers om dit aan te pakken. De gemeente heeft voor de komende twee jaar budget beschikbaar gesteld aan Parkmanagement om de inzameling zelf aan te besteden. De keuze is hierbij gevallen op sociale onderneming Sallcon, vanwege hun aanpak om met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werken.

Leefbare werkomgeving

Het inzamelen van zwerfvuil, schoonhouden van bewegwijzeringsborden en het melden van afwijkingen in de openbare ruimte wordt uitgevoerd op de bedrijventerreinen Bergweide, Kloosterlanden, De Weteringen en A1 bedrijvenpark. Een vast team van Sallcon medewerkers besteedt twee dagdelen per week aan het onderhoud van een leefbare werkomgeving.

afbeelding_bij_persbericht.jpg


Terug