Nieuws

Perbericht: Parkmanagement en Sallcon zorgen voor schone bedrijventerreinen

Parkmanagement en Sallcon zorgen voor schone bedrijventerreinen Ondernemers in Deventer realiseren samen schone bedrijventerreinen. Initiatiefnemer Parkmanagement Deventer gaat hiervoor een samenwerking aan met Sallcon.

Lees verder

Meer toezicht door Veiligheidsfonds Bedrijventerreinen Deventer

Lees verder

Veiligheidsborrel 26 oktober 2015


Als het goed is heeft u al een uitnodiging gehad van de Veiligheidsborrel van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Deventer (SBBD) en het parkmanagement. Wij adviseren dat u hier heen gaat.

Lees verder

Deventer lanceert kavel- en vastgoedsite BusinessInDeventer

logo_gemeente_deventer.png

vullen gemeente en Deventer makelaars een belangrijke leemte tussen de informatie op pandniveau via Funda-zakelijk en de algemene informatie op de gemeentesite.

Lees verder

Deventer zet in op slimme logistiek

Op www.logistiek.nl verscheen een artikel van Bas Dijkhuizen over het seminar Smart logistics Deventer.

Logistieke hotspot ambities zijn er volop in Deventer, maar hoe wordt de Hanzestad een toonaangevende logistieke hotspot in 2025?

Lees verder

Truckpoint Nederland kiest voor Deventer vestiging

Truckpoint Nederland kiest voor een vestiging in Deventer, op A1 Bedrijvenpark Deventer. Dat werd dinsdag bekendgemaakt tijdens het seminar Smart Logistics van de gemeente. Lees verder

PHB Deventer naar A1 Bedrijvenpark Deventer

PHB Deventer wil een nieuwe vestiging op A1 Bedrijvenpark Deventer. Het bouwbedrijf heeft een optie op een kavel genomen en wil nog dit jaar starten met de bouw van een duurzaam bedrijfspand. lezen. Lees verder

Deventer Deelmarkt beantwoordt behoefte in de regio

De Deventer Deelmarkt is dé plek waar bedrijven gebruik van kunnen maken om materiaal, diensten en personeel met elkaar te delen. Een duurzame kostenbesparing die ook nog eens voldoet aan de behoeften in de regio.

Maatschappelijk ondernemen op een geheel nieuw niveau. Dat is de Deventer deelmarkt.

Lees verder

Uitnodiging presentatie eerste schetsontwerp Hanzeweg

De afgelopen maanden heeft Veenenbos en Bosch (landschapsarchitect) hard gewerkt aan het ontwerp van de Hanzeweg. Het verkeerskundig ontwerp is de basis geweest waarmee de ontwerper aan de slag is gegaan. Het ontwerp ziet er veelbelovend uit.

Nieuwsgierig geworden naar het schetsontwerp Hanzeweg?

Lees verder

Uitnodiging lunchbijeenkomst Gemeente verbetert Hanzeweg

De gemeente werkt aan de verbetering van de hoofdroute door de stad: “Het Hanzetracé”. Een goede verkeersdoorstroming is belangrijk voor de economische groei en (her)ontwikkelingen elders in Deventer.

Lees verder