Doelstelling

Bedrijventerrein De Weteringen kent een verscheidenheid aan bedrijven met ieder zijn eigen karakteristieken en wensen. Samen delen we echter een gemeenschappelijk belang, het bedrijventerrein. De ondernemersvereniging heeft als doel een prettig omgevingsklimaat te cre√ęren op bedrijventerrein De Weteringen. Dit door het stimuleren van onderlinge contacten en door het mede zorgdragen van een veilig en goed bereikbaar bedrijventerrein. Uitgangspunt is een resultaatgerichte vereniging met voldoende ruimte voor sociale contacten.

Nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u een nieuwsbrief, met uiteraard nieuws van De Weteringen en de factuur.


Ondernemende bijeenkomsten bij leden

Weten wie er onderneemt op De Weteringen blijft binnen onze vereniging zeker een prioriteit. Streven is om elk kwartaal een bijeenkomst te organiseren bij één van onze leden.

Ledenvergadering

Minimaal √©√©n maal per jaar een offici√ęle ledenvergadering. Indien nodig uiteraard een ‚Äėtussentijdse‚Äô bijeenkomst.


Actief werven van nieuwe leden

Het bestuur en coördinator benaderen de bedrijven actief, persoonlijk en door aanschrijven. Natuurlijk wordt uw inzet op prijs gesteld als u de (nog-niet-lid) buurman tegen komt….

Maatschappelijk verankeren van de vereniging in Deventer

Het bestuur zal actief deelne­men en gehoor geven aan overlegstructuren binnen de gemeente Deventer.