Nieuws

Perbericht: Parkmanagement en Sallcon zorgen voor schone bedrijventerreinen

Parkmanagement en Sallcon zorgen voor schone bedrijventerreinen Ondernemers in Deventer realiseren samen schone bedrijventerreinen. Initiatiefnemer Parkmanagement Deventer gaat hiervoor een samenwerking aan met Sallcon.

Lees verder

Meer toezicht door Veiligheidsfonds Bedrijventerreinen Deventer

Lees verder

Veiligheidsborrel 26 oktober 2015


Als het goed is heeft u al een uitnodiging gehad van de Veiligheidsborrel van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Deventer (SBBD) en het parkmanagement. Wij adviseren dat u hier heen gaat.

Lees verder

Deventer lanceert kavel- en vastgoedsite BusinessInDeventer

logo_gemeente_deventer.png

vullen gemeente en Deventer makelaars een belangrijke leemte tussen de informatie op pandniveau via Funda-zakelijk en de algemene informatie op de gemeentesite.

Lees verder

Deventer Deelmarkt beantwoordt behoefte in de regio

De Deventer Deelmarkt is dé plek waar bedrijven gebruik van kunnen maken om materiaal, diensten en personeel met elkaar te delen. Een duurzame kostenbesparing die ook nog eens voldoet aan de behoeften in de regio.

Maatschappelijk ondernemen op een geheel nieuw niveau. Dat is de Deventer deelmarkt.

Lees verder

Uitnodiging presentatie eerste schetsontwerp Hanzeweg

De afgelopen maanden heeft Veenenbos en Bosch (landschapsarchitect) hard gewerkt aan het ontwerp van de Hanzeweg. Het verkeerskundig ontwerp is de basis geweest waarmee de ontwerper aan de slag is gegaan. Het ontwerp ziet er veelbelovend uit.

Nieuwsgierig geworden naar het schetsontwerp Hanzeweg?

Lees verder

Succesvolle lunchbijeenkomst Zonnepanelen

Afgelopen woensdagmiddag is de lunchbijeenkomst met het thema “zonnepalen zonder eigen investering” gehouden. In een overvolle zaal is de ambitie om een energieneutraal bedrijventerrein te realiseren uitgelegd door Arjan Vels (voorzitter Parkmanagement Deventer).

Lees verder

Vakantietips

Lees verder

Postillion Deventer zamelt geld in voor het goede doel

postillion_1.bmppostillion_2.bmp

Lees verder

Voorjaarsborrel groot succes!

De voorjaarsborrel op 10 april jl. met ruim 125 aanwezigen was een groot succes. Tijdens deze bijeenkomst ontving Cor Koppert een koninklijke onderscheiding uit de handen van Burgemeester Heidema.

Lees verder